tag:blogger.com,1999:blog-7145732955784720221.post2702667028231250163..comments2023-08-29T02:58:59.457-07:00Comments on ticounderconstruction: langosze i o prawdzie kulinarnej a la VattimoTicohttp://www.blogger.com/profile/06163887980243219717noreply@blogger.comBlogger2125tag:blogger.com,1999:blog-7145732955784720221.post-75803888446299882452012-07-28T00:39:31.577-07:002012-07-28T00:39:31.577-07:00:) dzięki bardzo. Skwar straszliwy nie może powstr...:) dzięki bardzo. Skwar straszliwy nie może powstrzymać prawdziwego szefa kuchni! ja się zabieram za paj rabarbarowy :)<br />a pesto oczywiście pochodzi z Genui, jednak różni się nieznacznie zależnie od lokalnych recept:np. dodatek pecorino nie jest konieczny, wystarczy parmigiano reggiano lub Grana Padano.Ticohttps://www.blogger.com/profile/06163887980243219717noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7145732955784720221.post-53091462589016631702012-07-27T06:04:39.037-07:002012-07-27T06:04:39.037-07:00Świetnie,że masz dystans.
Langosze przygotowałaś t...Świetnie,że masz dystans.<br />Langosze przygotowałaś tak apetycznie,że chce mi się pędzić w ten skwar do kuchni.<br />A jedyne pesto istnieje.Genueńskie.<br />Tam ma swój rodowód.Amberhttps://www.blogger.com/profile/08879281466260575379noreply@blogger.com